Lakersi i Pacersi u finalu prvog međusezonskog turnira NBA lige

Na završnom turniru, koji se igra u Las Vegasu, LA Lakersi su u polufinalu pobijedili New Orleans Pelicanse 133:89, dok je Indiana bila bolja od Milwaukee Bucksa 128:119.

Lakerse je do visoke pobjede predvodio LeBron James (USA Today - Reuters)

Los Angeles Lakers i Indiana Pacers igrat će u prvom finalu novog međusezonskog turnira NBA lige, nazvanog Sjevernoamerički košarkaški liga kup.

Na završnom turniru, koji se igra u Las Vegasu, Lakersi su u polufinalu pobijedili New Orleans Pelicanse 133:89, dok je Indiana bila bolja od Milwaukee Bucksa 128:119.

Lakerse je do visoke pobjede predvodio LeBron James koji je utakmicu završio sa 30 poena, osam asistencija i pet skokova. Anthony Davis je dodao 16 poena i 15 skokova za Lakerse, dok je kod suparnika najbolji strijelac sa 14 poena bio Trey Murphy III, dok je Zion Williams ubacio 13 koševa.

Indianu je do pobjede nad Milwaukeejem vodio Tires Haliburton koji je postigao 27 poena te tome pridodao 15 asistencija. Myles Turner je dodao 26 poena i 10 skokova. U redovima Milwaukeeja najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 37 poena i 10 skokova.

Finale turnira igra se u nedjelju navečer. Za razliku od dosadašnjih utakmica, neće se računati kao regularni dio sezone, prenosi Hina.

Izvor: Agencije