Roma vodi besplatno na finale navijače koji su svjedočili najtežem porazu

Klub je odlučio zahvaliti navijačima koji su bili prisutni na gostujućoj utakmici 21. oktobra u Bodu tako što im je besplatno dodijelio ulaznicu za finale, navela je Roma.

U trećem kolu grupne faze Roma je postala prva ekipa, koju je s klupe vodio Jose Mourinho, koja je primila šest golova na utakmici (EPA)

Italijanski prvoligaš Roma dao je besplatne ulaznice za finale UEFA Konferencijske lige za 166 navijača koji su bili prisutni na ponižavajućem porazu 1:6 od norveškog Bodo/Glimta u grupnoj fazi, objavio je klub iz Serie A.

“Klub je odlučio zahvaliti 166 vlasnika sezonskih ulaznica koji su bili prisutni na gostujućoj utakmici 21. oktobra u Bodu tako što im je besplatno dodijelio ulaznicu za finale”, navodi Roma, prenosi AFP.

U finalu protiv Feyenoorda

Popis navijača koji su zaslužili ulaznice napravit će se na temelju podataka o prodaji koju će poslati norveški klub.

U trećem kolu grupne faze Roma je postala prva ekipa, koju je s klupe vodio Jose Mourinho, koja je primila šest golova na utakmici.

Roma će 25. maja u Tirani, u finalu UEFA Konferencijske lige, igrati protiv Feyenoorda nakon što je u polufinalu savladala Leicester City.

Izvor: Agencije