Dalić medalju posvetio Ćiri Blaževiću: Šefe, ovo je za Vas

Selektor nogometne reprezentacije Hrvatske, koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, bronzanu medalju je posvetio bivšem selektoru ‘Vatrenih’

Zlatko Dalić s Lukom Modrićen: Ovo je bronza zlatnog sjaja (Reuters)

Zlatko Dalić, selektor nogometne reprezentacije Hrvatske koja je u subotu osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, bronzanu medalju je posvetio svom kolegi i bivšem selektoru “Vatrenih“ Miroslavu – Ćiri Blaževiću.

Hrvatska je u meču za treće mjesto slavila protiv Maroka rezultatom 2:1 i osvojila bronzanu medalju, što je druga bronza reprezentativaca Hrvatske na svjetskim prvenstvima.

Nakon meča uslijedila je ceremonija, na kojoj su reprezentativcima Hrvatske uručene medalje, a kratko se novinarima obratio i Dalić.

Poručio je kako je Hrvatska osvojila bronzanu medalju, ali da je “ovo bronca zlatnog sjaja“.

‘Vi ste uvijek trener svih trenera’

“Ovo je medalja za cijeli naš hrvatski narod, za sve one koji nas prate i koji navijaju za nas u regiji, u svijetu. Čestitke mojim igračima“, rekao je Dalić.

Kazao je kako ipak ovu pobjedu želi posvetiti jednom čovjeku, “koji je sve ovo začeo, a to je Ćiro Blažević“.

“Šefe, ovo je za Vas, ovo je Vaša medalja. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali Vi ste uvijek trener svih trenera“, zaključio je Dalić. ​​​​​​​

Reprezentacija Hrvatske je upravo predvođena Blaževićem osvojila prvu bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine.

Izvor: Agencije

Pregled vijesti, tema, mišljenja, blogova sa Balkana i iz svijeta u samo jednom kliku
Pročitajte sada