Jokić ponovo izabran u startnu postavu Zapada na All-Star utakmici

Osim Jokića, kojem će ovo biti i četvrti put nastup u meču ‘svih zvijezda’, u prvoj postavi Zapada su LeBron James, Andrew Wiggins, Stephen Curry i Ja Morant.

Glasovima navijača, igrača i novinara, Jokić je drugu godinu uzastopno izabran u startnu postavu Zapadne konferencije NBA lige (EPA)

Centar Denver Nuggetsa i prošlogodišnji MVP američke profesionalne košarkaške lige NBA, Nikola Jokić i ove će godine biti član prve postave Zapada na All-Star utakmici, koja se 20. februara u Celevelandu.

Glasovima navijača, igrača i novinara, Jokić je drugu godinu uzastopno izabran u startnu postavu Zapadne konferencije NBA lige za predstojeću utakmicu najvećih zvijezda američke košarke.

Osim Jokića, kojem će ovo biti i četvrti put nastup u meču “svih zvijezda”, u prvoj postavi Zapada su kapiten LeBron James (Los Angeles Lakers), Andrew Wiggins i Stephen Curry (Golden State Warriors), te Ja Morant (Memphis Grizzlies).

James i Durant biraju igrače za svoje timove

U prvoj petorci Istočne konferencije su kapiten Kevin Durant (Brooklyn Nets), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), DeMar DeRozan (Chicago Bulls) i Trae Young (Atlanta Hawks).

Kapiteni James i Durant, koji su i dobili najviše glasova, 3. februara će na draftu birati preostale igrače za svoje timove.

Izvor: Agencije