Naomi Osaka otkazala nastup i u Indian Wellsu

Mediji specijalizirani za tenis navode kako je lako moguće da se Osaka više neće pojavljivati na teniskim terenima do kraja godine.

Osaka je trenutno peta na svijetu, ali ima vidnih problema koji se pogotovo manifestiraju pri izlasku pred javnost (EPA)

Japanska tenisačica Naomi Osaka, nedavno i najbolja igračica na svijetu, nastavlja otkazivati turnire, prenosi Hina.

Službeno je Japanka tako odustala i od turnira u Indian Wellsu, koji će se održati od 6. do 17. listopada, što je samo nastavak onoga što je najavila na US Openu.

Tada je poslije poraza od Leylah Fernandez najavila da joj „treba odmor i stanka od tenisa“ te da „ne zna kada će se opet pojaviti na terenima“.

U tom dvoboju Osaka je imala servis za meč, ali je na kraju izgubila. Tijekom meča pokazivala je veliku nervozu (bacanje reketa) po čemu do tada u karijeri i nije bila poznata.

Problemi pri izlasku pred novinare

Japanska tenisačica svoju prvu WTA titulu osvojila je upravo u Indian Wellsu 2018. godine, a tijekom karijere je osvojila četiri Grand Slam turnira (po dva Australian Opena i US Opena).

Trenutačno je peta tenisačica na svijetu, ali i s vidnim problemima koji se pogotovo manifestiraju pri izlasku pred javnost.

Kako navode brojni svjetski mediji specijalizirani za tenis, lako je moguće da se Osaka više neće pojavljivati na teniskim terenima do kraja godine.

Izvor: Agencije