Šta piju sportisti: Ruski selektor i ukrajinski napadač kontra Ronalda i Pogbe

Nakon što je kapiten Portugala ljutito sklonio boce Coca-Cole sa stola uz poruku “pijte vodu”, reakcije nogometnog svijeta se ne stišavaju.

Andrij Jarmolenko pozvao je Coca-Colu, Heinekeni i druge sponzore Eura da ga kontaktiraju i sponzoriraju
Andrij Jarmolenko pozvao je Coca-Colu, Heinekeni i druge sponzore Eura da ga kontaktiraju i sponzoriraju

Nakon što je kapiten Portugala i jedan od najboljih igrača svijeta u posljednjoj deceniji Cristiano Ronaldo poslije utakmice protiv Mađarske ljutito sklonio boce Coca-Cole sa stola uz poruku „Pijte vodu, a ne Coca-Colu“, povećan je interes za konferencije za novinare.

Selektor Rusije Stanislav Čerčesov vjerovatno je oduševio šefove pomenutog brenda, kada je na konferenciji, na svoj način, otvorio i popio bocu Coca-Cole, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Ukrajina je u drugom kolu slavila protiv Sjeverne Makedonije i ubilježila prve bodove na Euru, a igrač utakmice i strijelac prvog pogotka za svoju reprezentaciju Andrij Jarmolenko pozvao je Coca-Colu, Heinekeni i druge sponzore Eura da ga kontaktiraju i sponzoriraju.

Zvijezda belgijske reprezentacije i strijelac dva pogotka u prvom kolu pozvao je Coca-Colu da se obrati agenciji koja se brine o njegovim marketinškim ugovorima.

Francuski veznjak Paul Pogba uklonio je bocu piva Heineken koja je bila postavljena ispred njega na konferenciji za novinare u utorak.

 

Izvor: Al Jazeera i agencije

Povezane

Švedska savladala Slovačku u Sankt Petersburgu sa 1:0, Hrvatska i Češka remizirali (1:1), kao i Englezi i Škoti (0:0) na Wembleyju.

18 Jun 2021
Više iz rubrike SPORT
POPULARNO