EURO: Eriksen doživio srčani udar, uzrok nepoznat

Nemamo nikakvo objašnjenje zašto se to dogodilo, rekao je ljekar danske reprezentacije.

Eriksen kaže da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps, tvrdi danski selektor (EPA)
Eriksen kaže da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps, tvrdi danski selektor (EPA)

Ljekar danske nogometne reprezentacije Morten Boesen izjavio je u nedjelju kako je Christian Eriksen pretrpio srčani udar na terenu tokom utakmice protiv Finske na Euru te da ga se oživljavalo na travnjaku, no, kako uzrok još nije poznat.

“Već je bio gotov, pretrpio je srčani udar, morali smo izvršiti oživljavanje. Uspjeli smo koristeći defibrilaciju. Pretrage koje smo napravili po dolasku u bolnicu pokazuju kako je sada dobro, ali nemamo nikakvo objašnjenje zašto se dogodilo to što se dogodilo”, izjavio je Boesen, prenijela je Hina, pozivajući se na Reuters.

‘U odličnom je raspoloženju’

Danski selektor Kasper Hjulmand kazao je kako je razgovarao s Eriksenom koji mu je rekao da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps na travnjaku.

“Kazao mi je kako se osjeća da bi se mogao vratiti na teren i ponovno igrati. Još mi je rekao da se mi vjerojatno osjećamo lošije od njega. Christian se najbolje osjeća kada mu je lopta u nogama, u odličnom je raspoloženju, a to je veliko olakšanje za sve ostale igrače”, rekao je Hjulmand.

Izvor: Agencije

Povezane

Više iz rubrike SPORT
POPULARNO