Nakon teške nesreće Woods se vratio na golf teren

Woodsova budućnost u profesionalnom golfu je nakon prometne nesreće koju je doživio bila neizvjesna, no na društvenim mrežama je najavio da ne namjerava otići u penziju.

'Dobro napredujem', napisao je Woods uz snimak na društvenim mrežama (EPA)

Jedan od najboljih golfera svih vremena, Amerikanac Tiger Woods objavio je na društvenim mrežama video na kojem trenira na igralištu za golf devet mjeseci nakon teške prometne nesreće koju je doživio u veljači, prenosi Hina.

Woodsova budućnost u profesionalnom golfu je nakon nesreće bila neizvjesna, no 45-godišnji golfer je ovom porukom dao naznačiti kako se ne namjerava umiroviti.

“Dobro napredujem”, napisao je Woods uz snimku, prvu službenu najavu njegovog oporavka, na kojoj se vidi kako vježba na terenu s kompresijskim zavojem na desnoj nozi, koju je teško ozlijedio u nesreći.

Pokušaj povratka na put stare slave

Woods je doživio prometnu nesreću 23. veljače u mjestu Ranchos Palos Verdes kraj Los Angelesa, kada je zbog neprilagođene brzine izletio sa ceste i sudario se sa stablom.

Vozio je između 130 i 140 km/h na mjestu gdje je ograničenje od 70 km/h, a u nesreći je teško ozlijedio desnu nogu.

Njegov prijatelj, također američki golfer Justin Thomas, nedavno je izjavio u podcastu da će se “Woods pokušati vratiti na put stare slave”.

“Znam da će se pokušati vratiti. Ako ne uspije podići igru ​​na dovoljno visoku razinu, mislim da više neće igrati”, rekao je Thomas.

Izvor: Agencije