Nike plaća Modriću 800.000 eura nakon Zlatne lopte

Nike je godinama sponzor 33-godišnjeg veznog igrača (EPA)
Nike je godinama sponzor 33-godišnjeg veznog igrača (EPA)

Nogometaš reprezentacije Hrvatske i Real Madrida Luka Modrić dobit će od američkog proizvođača sportske opreme Nikea oko 800.000 eura bonusa nakon što je u ponedjeljak osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta, tvrdi španjolski internetski portal El Confidencial.

Nike je godinama sponzor 33-godišnjeg veznog igrača koji nosi kopačke tog proizvođača.

“Modrić će uprihoditi oko 800.000 eura nakon što je dobio nagradu ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna”, piše El Confidencial.

Nove kopačke

Modrić je u ponedjeljak u Parizu dobio nagradu Zlatna lopta, u organizaciji tjednika France Football, za najboljeg fudbalera svijeta u 2018. godini.

Idući dan je Nike predstavio nove kopačke dizajnirane njemu u čast, Golden Touch Mercurial 360, koje su stavljene na tržište u ograničenom broju.

Iz Nikevog američkog sjedišta u gradu Beavertonu nisu odgovorili na upit, kao niti iz kompanijinog sjedišta u Amsterdamu, a Modrić nije bio dostupan za komentar.

Izvor: Agencije


Povezane

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvojio je “Zlatnu loptu”, jednu od najprestižnijih nagrada. Iako je historija nogometa puna velikana, niko dosad u istoj godini nije osvojio četiri najvažnija pojedinačna priznanja. Modrić je prvi koji je spojio nagrade za najboljeg nogometaša Svjetskog prvenstva, FIFA-e, UEFA-e i sada u izboru “France Footballa”.

Više iz rubrike SPORT
POPULARNO