Predsjednik Alžira za ostanak Halilhodžića

Vahid Halilhodžić podnio ostavku na mjesto selektora reprezentacije Alžira dan nakon što je njegova reprezentacija poražena od Njemačke (EPA)

Nogometna reprezentacija Alžira, koja je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u osminu finala, želi da na njezinom čelu i dalje ostane bh. stručnjak Vahid Halilhodžić, a tu je želju izrazio i alžirski predsjednik.

Nakon velikog uspjeha Alžiraca u Brazilu i predsjednik Alžira Abdelaziz Bouteflika osobno je istaknuo kako želi da Halilhodžić ostane na kormilu nogometne reprezentacije ove zemlje, o čemu je upoznao i stručnjaka iz BiH, prenosi Anadolija.

Bouteflika: Morate ostati s nama

Poslije večere koju je organizirao premijer Alžira Abdelmalik Sellal u čast uspjeha nogometne reprezentacije, predsjednik Bouteflika je upriličio prijem za igrače i ostatak ekipe.

Tijekom prijema, predsjednik Bouteflika se sastao s predsjednikom Nogometne federacije Alžira Muhammedom Revaravom i Halilhodžićem.

Bouteflika je tom prilikom bh. stručnjaku poručio kako bi trebao ostati na čelu nogometne reprezentacije Alžira.

“Morate ostati s nama, jer mi smo velika reprezentacija”, rekao je alžirski predsjednik.

Halilhodžić je kazao da reprezentacija Alžira ima veliki potencijal te da i idućih godina treba nizati velike uspjehe na najvećim nogometnim natjecanjima.

Ostavka dan nakon poraza

“Napravili smo dobar uspjeh, ali potrebno je da i dalje nastavimo na isti način. Zbog uspjeha koji smo ostvarili, u Brazilu su nas svi zavoljeli”, rekao je ovaj rođeni Jablaničanin.

Vahid Halilhodžić podnio je ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Alžira dan nakon što je njegova reprezentacija poražena od Njemačke rezultatom 2:1 u osmini finala Mundijala.

Završetkom misije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu bh. stručnjaku istekao je i ugovor. 

Istovremeno postoje navodi da bi Halilhodžić mogao preuzeti turski Trabzonspor.

Izvor: Agencije


Povezane

Više iz rubrike SPORT
POPULARNO