Janković ostaje na klupi Crvene zvezde

Crvena zvezda sa utakmicom više zaostaje na tabeli pet bodova iza vodećeg aktuelnog šampiona Partizana (AP)
Crvena zvezda sa utakmicom više zaostaje na tabeli pet bodova iza vodećeg aktuelnog šampiona Partizana (AP)

Nema promjena na mjestu šefa stručnog štaba Crvene zvezde, tako da će Aleksandar Janković i u nastavku sezone voditi tim crveno-belih, odlučio je Upravni odgbor tog beogradskog kluba u večernjim satima u ponedjeljak.

Janković je poslije prvenstvenog remija protiv Rada (1:1) u nedjelju rekao da ne namjerava podnijeti ostavku, ali se spekuliralo da bi klub mogao angažirati drugog stručnjaka.

Upravni odbor je, međutim, nakon trosatnog sastanka, u ponedjeljak navečer odlučio da trener do daljnjeg predvodi ekipu, prenosi Tanjug.

Crvena zvezda sa utakmicom više zaostaje na tabeli pet bodova iza vodećeg aktuelnog šampiona Partizana.

Preuzeti odgovornost

U nedjelju, Janković je rekao da poslije neriješenog rezultata i osvojenog boda ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovornost.

“Ne slažem se sa ocenama da voljni momenat nije na nivou, ali sve ovo što se dešava u klubu, plus pritisak, koji se svake godine bez titule povećava, reflektuje se na ekipu”, rekao je Janković.

Na pitanje o navodnoj lošoj formi pojedinih igrača, poput Darka Lazovića, Janković je rekao:

“Najlakše je reći da je on kriv, ali ne slažem se sa tom analizom. Imam zamerke na račun mnogih igrača, ali to je sve za našu internu analizu i ostaće među četiri zida.”

Izvor: Agencije


Povezane

Više iz rubrike SPORT
POPULARNO