Kranjska Gora: Ivica Kostelić na 25. mjestu

Kranjska Gora: Kosteliću je ovo prva utrka od operacije koljena koju je imao prije 25 dana (Reuters)
Kranjska Gora: Kosteliću je ovo prva utrka od operacije koljena koju je imao prije 25 dana (Reuters)

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u subotu je u veleslalomu koji se za Svjetski kup vozi u Kranjskoj Gori zauzeo 25. mjesto s vremenom 2:27.11 i zaostatkom od 4,64 sekunde za pobjednikom Amerikancem Tedom Ligetyjem (2:22.47).

Kosteliću je ovo prva utrka od operacije koljena koju je imao prije 25 dana.

Drugi je u Kranjskoj Gori bio Francuz Alexis Pintaurault sa zaostatkom od 1,61 sekunde za Amerikancem, a treći Austrijanac Marcel Hirscher čiji je zaostatak 2,03 sekunde za pobjednikom.

Dalibor Šamšal nije se uspio plasirati u drugu vožnju, kao ni trenutačno vodeći u ukupnom poretku skijaša Švicarac Beat Feuz.

Kostelić je ovom vožnjom osvojio 6 bodova, tako da u ukupnom poretku ima 1049 bodova, te minimalno smanjio zaostatak za vodećim Feuzom koji ima 1250 bodova i Hirscherom sa 1195.

Izvor: Agencije


Povezane

Jedan od najboljih sportaša svijeta, hrvatski skijaš Ivica Kostelić je nakon operacije u Baselu stigao na oporavak u Hrvatsku i poručio da ne odustaje od borbe u Svjetskom kupu. Kostelić je trenutačno vodeći u ukupnom poretku i do ozljede je bio prvi favorit za novo osvajanje najvećeg skijaškog trofeja, velikog kristalnog globusa. No, zbog ozljede […]

Više iz rubrike SPORT
POPULARNO