Podgorica i Sarajevo će ovog ljeta biti povezani aviolinijom

‘Air Montenegro’ letjet će svakog ponedjeljka, počevši od 19. juna u 10:50 iz Podgorice, s povratkom u 15:10 iz Sarajeva.

Dvije strane imale su u vidu interes turista iz Bosne i Hercegovine za predstojeću turističku sezonu, interes crnogorske turističke privrede i poslovnih ljudi, ali i građana obje države (EPA)

Crnogorski nacionalni avioprijevoznik „Air Montenegro“ ovog ljeta će letjeti između Podgorice i Sarajeva, a letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom sedmično.

Takav je dogovor postignut tokom sastanka predsjednika Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldina Dobardžića i direktora Aerodroma Sarajevo Alana Bajića na marginama Sarajevo Business Foruma.

Oba aerodroma će, kako prenosi Fena, svojim operativno-tehničkim kapacitetima podržati realizaciju letova između glavnih gradova Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Letovi svakog ponedjeljka

Dvije strane imale su, tokom razgovora, u vidu interes turista iz Bosne i Hercegovine za predstojeću turističku sezonu, interes crnogorske turističke privrede i poslovnih ljudi, ali i građana dvije države u pravcu unapređenja dobrosusjedskih odnosa, političke i ekonomske saradnje i efikasnije i lakše povezanosti, rečeno je nakon sastanka.

„Air Montenegro“ će letjeti svakog ponedjeljka, počevši od 19. juna u 10:50 iz Podgorice, s povratkom u 15:10 iz Sarajeva.

Izvor: Agencije

Vaša dnevna doza vijesti, tema, mišljenja, blogova sa Balkana i iz svijeta u samo jednom kliku
Pročitajte sada