Disney i Pixar najavili nove projekte: ‘Izvrnuto obrnuto 2’

Zvijezda animiranog filma Izvrnuto obrnuto, Amy Poehler u Pixarovu će nastavku posuditi glas liku Sreće, a radnja filma bit će fokusirana na emocije tinejdžerice Riley.

Disney i Pixar objavili su da trenutačno rade na nastavku filma Izvrnuto obrnuto 2, koji bi premijerno trebao biti prikazan u ljeto 2024. godine (EPA)

Disney i Pixar objavili su da trenutačno rade na nastavku filma Izvrnuto obrnuto 2, koji bi premijerno trebao biti prikazan u ljeto 2024. godine, prenosi Hina.

Zvijezda animiranog filma Izvrnuto obrnuto, Amy Poehler u Pixarovu će nastavku posuditi glas liku Sreće, a radnja filma bit će fokusirana na emocije tinejdžerice Riley.

Nastavak je ovo jednog od omiljenijih Pixarovih filmova u prošlih deset godina.

Bill Hader (Strah) i Mindy Kaling (Gadost) možda neće biti u glumačkoj postavi novog filma čiju režiju potpisuje Kelsey Mann, a trebao bi se početi prikazivati u ljeto 2024.

Prvoga dana ovogodišnje D23 konvencije najavljeni su brojni Disneyevi projekti: Peter i Wendy, MUFASA, Snjeguljica, Win or Lose, Wish, Strange World, Iwaju i ELIO.

Brojne najave

Peter and Wendy je adaptacija “Petra Pana” koja bi se na Disneyu+ trebala početi emitirati 2023.

Predstavljen je i prequel Kralja lavova pod nazivom MUFASA, a njegovo premijerno prikazivanje također se očekuje u 2024.

Najavljeno je da će se Disneyeva Snjeguljica s Rachel Zegler i Gal Gadot u glavnim ulogama u kinima početi prikazivati 2024.

Predstavljena je i Pixarova nova originalna animirana serija, Win or Lose, koja će tokom 2023. biti dostupna na Disneyu+.

Walt Disney Animation Studios najavio je film Wish s Arianom DeBose iz Priče sa zapadne strane, koja je posudila glas glavnome liku, Ashi. Prikazivanje se očekuje tokom 2023.

Izvor: Agencije

Pregled vijesti, tema, mišljenja, blogova sa Balkana i iz svijeta u samo jednom kliku
Pročitajte sada