Umjesto u martu, Sting će u Sarajevu nastupiti 2. oktobra

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje ‘My Songs’, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata.

Svi koji su kupili ulaznice za raniji termin, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, mogu tražiti povrat novca (EPA)

Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra za njegov rođendan, što je potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici, objavila je  produkcijska kuća Avalon na Facebooku.

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje “My Songs”, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata.

Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, povrat novca mogu izvršiti od 1. do 7. marta.

Koncert na Stingov rođendan

“Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvije opcije, uspjeli smo koncert da zakažemo 2. oktobra – na njegov rođendan. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu tu večer čestitamo zajedno svi rođendan”, poručio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Svi oni koji nisu obezbjedili svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku da putem portala kupikartu.ba dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta.

Izvor: Agencije

Vaša dnevna doza vijesti, tema, mišljenja, blogova sa Balkana i iz svijeta u samo jednom kliku
Pročitajte sada