Prvi kontingent ulaznica za ‘Exit 2023’ rasprodan za 44 minuta

Do sada su ulaznice kupili posjetioci iz 40-ak zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Njemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Francuska, te Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska.

Među onima koji su prvi kupili ulaznice nalaze se i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i SAD-a (EPA)

Prvi kontingent ulaznica za “Exit 2023”, koji će biti održan od 6. do 9. jula naredne godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, rasprodan je za samo 44 minuta, objavili su organizatori, a prenijela agencija Beta.

Navodi se da je “za privržene Exitovce bila obezbeđena najpovoljnija, poklon cena, nepromenjena u odnosu na prošlu godinu”, kao i da je zbog velikog interesa u prodaju pušten novi, ograničeni kontingent ulaznica, “po promotivnoj ceni od 6.990 dinara (60 eura) i uz uštedu od 60 odsto”.

“Do sada su ulaznice kupili posetioci iz preko 40 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Nemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Francuska, a iz regiona Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Među onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država”, navodi se u medijskoj objavi.

Brojne pogodnosti

Organizatori ističu da su ulaznice dostupne širom Srbije, na stranicama festivala i na prodajnim mjestima Gigs Tixa te online.

“Svi koji festivalske ulaznice za ‘Exit 2023’ kupe do četvrtka, 17. novembra, u podne, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive poklone, među kojima su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite narukvice, merch pakete, VIP upgrades, ulaznice za brojne žurke, koncerte i festivale, i niz drugih iznenađenja”, naveli su organizatori.

Izvor: Agencije