Iako optužen za nasilje, Johnny Depp nagrađen u San Sebastianu

Festival u San Sebastianu, kritiziran zbog nagrade Deppu u vrijeme optužbi protiv njega, navodi da američki glumac nikada nije bio pritvoren ili kažnjen za nasilje nad ženama.

Depp se u javnosti pojavio prvi put otkako je bivša supruga Amber Heard pokrenula sudski proces protiv njega pod optužbom za zlostavljanje (Anadolija)

Usprkos optužbama za zlostavljanje bivše supruge, američki glumac i producent Johnny Depp dobio je počasnu nagradu “Donostia” na 69. Međunarodnom filmskom festivalu u španjolskom San Sebastianu, javlja Anadolija.

Depp se u javnosti pojavio prvi put otkako je bivša supruga Amber Heard pokrenula sudski proces protiv njega pod optužbom za zlostavljanje.

Govoreći na konferenciji za novinare, koju je održao prije dodjele nagrada, Depp je priznao da prolazi kroz “vrlo složeno” razdoblje.

“Kada je netko nepravedan prema vama ili nekome koga volite i u koje vjerujete, ustanite i nemojte sjediti tamo jer ste im potrebni”, poručio je Depp.

Počast životnim dostignućima na filmu

Uprava festivala u San Sebastianu, koja je kritizirana zbog nagrade Deppu u vrijeme optužbi protiv njega, navela je da američki glumac nikada nije bio pritvoren ili kažnjen za nasilje nad ženama.

Nagrada “Donostia” dodijeljena je Deppu (58) kao jednom od najtalentiranijih i najsvestranijih glumaca u suvremenoj kinematografiji.

Nagrada ima za cilj da oda počast životnim dostignućima na filmu, navedeno je u obrazloženju.

Izvor: Agencije

Povezane

Više iz rubrike KULTURA
POPULARNO