Pulski filmski festival odgođen do početka septembra

Organizatori Festivala nadaju se da će epidemiološki uvjeti biti povoljni do septembra (EPA)
Organizatori Festivala nadaju se da će epidemiološki uvjeti biti povoljni do septembra (EPA)

Ovogodišnji 67. Pulski filmski festival, koji je trebao biti održan od 18. do 26. jula, odgođen je do početka septembra, izvijestili su iz Pula Film Festivala.

Kako se navodi o saopćenju, odluka o tome da se 67. festival odgađa donesena je na sastanku pulskog gradonačelnika Borisa Miletića, vršitelja dužnosti istarskog župana Fabrizija Radina, direktora Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandra Stojanovića, načelnika Stožera civilne zaštite Istarske županije Dina Kozlevca te pročelnika za kulturu Istarske županije Vladimira Torbice i direktorice Javne ustanove Pula Film Festivala Gordne Restović, prenosi Hina.

Novi izgled Festivala

“Želja je svih da se kontinuitet Festivala nastavi i da ovogodišnja selektirana produkcija bude kvalitetno prikazana. Ustanova će zajedno s umjetničkim ravnateljem predložiti Festivalskom vijeću, sukladno svim mjerama, novi izgled Festivala i raspored projekcija te će se o tome donijeti odgovarajuća odluka”, navodi se u saopćenju Pula Film Festivala.

Organizatori Festivala, dodaje se u saopćenju, nadaju se da će epidemiološki uvjeti to dozvoljavati i da će pulska publika ipak uživati u Festivalu i filmovima.

Izvor: Agencije


Povezane

Više iz rubrike KULTURA
POPULARNO