‘Odmetnik’ Beckham na filmskom platnu

Kad je još igrao nogomet u Los Angelesu, David Beckham bio je na meti Hollywooda, ali ga tada gluma nije zanimala. Sada je, kad živi u rodnoj Engleskoj, ipak prihvatio ulogu na platnu.

Kratki film Outlaws (Odmetnici) producirala je britanska modna etiketa Belstaff, s kojom Beckham sarađuje, a priča prati misterioznog lutalicu. Taj stranac, motociklist, kaskader je Beckham, a proganjaju ga uspomene na prekrasnu umjetnicu na trapezu. Istovremeno i sam biva progonjen od reditelja željnog osvete.

Beckham nije uzimao lekcije iz glume, djelomično možda i zato što je njegova uloga nijema, što mu je, priznaje, olakšalo i odluku i izvedbu. Raditi s Harveyjem Keitelom, Cathy Moriarty i Katherine Waterson te producenticom Liv Tyler razlog je za zadovoljstvo. Ili Beckham već jako dobro glumi.

“Bilo je zabavno. Nisam prihvatio ulogu kako bih počeo novu karijeru. Ne planiram postati glumac. Bila mi je čast biti dio ovog projekta i počašćen sam što sam radio s tako velikim imenima, zapravo sa svima na setu”, kaže.

Premijera u septembru

Čime se onda planira baviti taj svjetski celebrity? Nogometu se Becks vraća kroz projekt vlasništva kluba Miami Merlins, koji će u američkoj MLS ligi početi nastupati za godinu ili dvije, ovisno o tome kad stadion na Floridi bude izgrađen, pa će često putovati na relaciji London – Florida.

A čuči li u rezervi negdje i Hollywood te gluma? Poznato je da će se Beckham u kinima pojaviti dogodine u filmu njegovog prijatelja Guyja Ritchieja Vitezovi okruglog stola.

Kratki film Outlaws premijeru će doživjeti na Belstaffovoj web-stranici 22. septembra.

Izvor: Al Jazeera i agencije


Povezane

Skoro 1.000 navijača pokušalo je doći do poznatog nogometaša koji je posjetio univerzitet u kineskom gradu Šangaju.

Published On 20 Jun 2013

David Beckham nakon dvadeset godina silazi sa zvjezdanog neba, koje nije bilo samo igračko.

Published On 17 May 2013
Više iz rubrike KULTURA
POPULARNO