Rasim Ljajić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, nije životno ugrožen

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo njegov saradnik Branko Gogić.

Nesreća se dogodila kod Ražnja, a Ljajić je zbrinut u Kliničkom centru u Nišu (Tanjug)

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić teško je povrijeđen jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba, potvrđeno je iz MUP-a, prenosi Tanjug.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić rekao je da Ljajić ima ozbiljne povrede grudnog koša, ali da je stabilno, u svjesnom stanju i da nije životno ugrožen.

“Ono što je dobro je da je njegovo opšte stanje prihvatljivo. On je stabilno, dobrog pritiska, svestan je, ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahteva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku”, rekao je Perišić na konferenciji za novinare.

Preminuo vozač

Na autoputu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko devet sati, automobil “Škoda Superb”, u kojem se nalazio predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz zasad neutvrđenih razloga, sletio sa puta i prevrnuo se, stoji u saopštenju MUP-a.

U ovoj saobraćajnoj nesreći Branko Gogić, vozač “Škode Superb” je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta.

Branko Gogić  je bio direktor JP “Emisiona tehnika i veze” i predsjednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije.

Rasim Ljajić je predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije.

Izvor: Agencije