Vučić kandidat SNS-a za predsjednika Srbije

Nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Djela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore sve, poručila je Ana Brnabić.

Aleksandar Vučić je kandidat koalicije 'Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve' (Tanjug)

Srpska napredna stranka (SNS) donijela je odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsjednika Republike Srbije, saopćila je potpredsjednica SNS-a Ana Brnabić.

Brnabić je, nakon sjednice Predsedništva SNS-a, kazala da je Aleksandar Vučić kandidat koalicije “Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”, prenosi Tanjug.

Zahvalila se partnerima – Socijalističkoj partiji Srbije (SPS), Jedinstvenoj Srbiji (JS) i Savezu vojvođanskih Mađara (SVM) na tome što su podržali SNS i što će zajedno sa drugim strankama i pokretima izaći u široj koaliciji sa kandidatom Vučićem.

SNS ima ne samo odličnog, već ubjedljivo najboljeg kandidata, poručila je Brnabić (Tara Radovanović / Tanjug)

‘Vučića su izabrala njegova djela’

“Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata i ona najbolje govore – govore sve” istakla je.

Brnabić je kazala da SNS ima “ne samo odličnog, već ubedljivo najboljeg kandidata”.

“Kako god okrenete izbori neće biti laki, nisu nikada igra i oni su ozbiljna stvar posebno u ovako teškim i kompleksnim vremenima. Utoliko nam je draže što je naš kandidat Vučić”, poručila je Brnabić, ukazujući da je cilj stranke – ubjedljiva pobjeda.

Izvor: Agencije