Ćiro o Đokoviću: Griješio je, maltretirali su ga, Australija više nije uređena zemlja

On je sportaš koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje, jasan je popularni Ćiro.

Ja nemam što reći Đokoviću za ovo o cjepivu jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da se cijepe (Arhiva)

Gost ovosedmičnog izdanja emisije “Nedjeljom u 2” Hrvatske radiotelevizije (HRT) bio je Miroslav Ćiro Blažević, “trener svih trenera” i proslavljeni selektor fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Slavni „Ćiro“ je s Hrvatskom osvojio bronzu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine.

Govoreći o aktuelnom slučaju teniske zvijezde Novaka Đoković slavni trener je rekao:

“Njegovi rezultati su takvi koje nitko ne može zasjeniti. On je po meni najveći sportaš ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. naslov. I on je griješio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije jedna uređena zemlja. Da njega drže kao nekog kriminalca” dodajući:

Sportaš koji nema predrasuda

“Ja njega obožavam, nisam nikad imao priliku da mu stisnem ruku da ga upoznam. On je sportaš koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje”, jasan je Ćiro.

A nakon toga je dodao da mu je žao Đokovićeve odluke:

“Žalostan sam jer je ostavio na sebe ozbiljnu fleku, nije smio tako deklarativno kompromitirati nešto što spašava čovječanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je pomoći čovječanstvu da je rekao “Cijepit ću se””.

Popularni trener je na kraju zaključio:

“Ja nemam što reći Đokoviću za ovo o cjepivu jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da se cijepe. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska”.

Izvor: Agencije