Split: Zbog građevinskih dozvola uhapšeno 12 osoba

Prema neslužbenim informacijama policija istražuje nezakonitosti vezane uz jednog poduzetnika koji je izgradio nekoliko stambenih zgrada i poslovnih objekata u Splitu.

Policija i Uskok o hapšenjima se još nisu oglasili (Arhiva)

U akciji policije i Uskoka u utorak je na splitskom području, prema neslužbenim informacijama, uhapšeno 12 osoba, među kojima i troje gradskih zaposlenika zbog niza navodnih nezakonitosti s izdavanjem građevinskih dozvola splitskom poduzetniku, prenosi Hina.

Glasnogovornica gradske uprave Kristina Čuvalo za Hinu je potvrdila da su djelatnici policije jutros stigli u prostorije gradske uprave i da će javnost o svemu izvijestiti naknadno.

Prema neslužbenim informacijama policija istražuje nezakonitosti vezane uz jednog poduzetnika koji je izgradio nekoliko stambenih zgrada i poslovnih objekata u Splitu, a zadnja investicija mu je bio hotel na Žnjanu.

Nastavak kriminalističkih istraživanja

Policija i Uskok o hapšenjima se još nisu oglasili.

Neslužbeno je riječ o nastavku kriminalističkih istraživanja koje je policija provodila nad nizom osoba u aprilu i oktobru 2019.

U toku su pretrage stanova i poslovnih prostora uhićenih, među kojima su navodno voditeljica odsjeka za graditeljstvo te savjetnica i savjetnik iz tog odjela.

Izvor: Agencije