Crna Gora: Za vakcinisane u julu turistički vaučer od 50 eura

Svi građani Crne Gore stariji od 50 godina, koji su primili prvu dozu vakcine tokom jula, dobit će turistički vaučer u iznosu od 50 eura.

Nosioci vaučera će od kraja jula dobiti sms sa porukom u kojoj će biti naznačeno gdje i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti vaučer (EPA)

Vlada Crne Gore će svim građanima starijim od 50 godina, koji su primili prvu dozu vakcine tokom jula, dodijeliti turistički vaučer u iznosu od 50 eura.

“Već od kraja jula nosioci vaučera će dobiti SMS sa porukom u kojoj će biti naznačeno gdje i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti vaučer, kao i detalje vezane za rezervaciju hotela”, saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore.

U opticaju su hoteli Ulcinjske i Budvanske rivijere kao i Institut “Simo Milošević”, koji će svoje smještajne kapacitete staviti na raspolaganje od kraja augusta, a korisnici vaučera će dobiti uslugu od dva noćenja na bazi polupanisiona, prenosi Tanjug.

Više od 100.000 slučajeva

“Smještaj u hotelu će moći da iskoriste isključivo nosioci vaučera. Još jednom apelujemo na sve građane da shvate značaj vakcinacije i daju svoj doprinos ovom procesu”, poručili su iz crnogorske vlade.

U Crnoj Gori su, u posljednja 24 sata, registovana 24 nova slučaja infekcije korona virusom, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

Od početka epidemijskih dešavanja ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 100.567.

Izvor: Agencije