Za vikend u Beogradu imunizacija privrednika i zaposlenih iz regiona

Vakcinacija se odnosi na privrednike i njihove zaposlene iz BiH, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova.

Privredna komora Srbije osigurala je 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona (EPA)
Privredna komora Srbije osigurala je 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona (EPA)

Ovog vikenda u Beogradu će biti organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele zaštitu od korona virusa, izjavio je predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Privredna komora Srbije (PKS), u saradnji sa Vladom Srbije, organizovala je imunizaciju više hiljada privrednika i zaposlenih u kompanijama i nastavit će sa vakcinacijom.

Kao novi korak u ovoj akciji, PKS je osigurao 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

‘Samo zajedno možemo pobijediti pošast’

“Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu pošast. PKS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide napred”, rekao je Čadež,  koji je i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.

Kako dodaje Anadolija, ona naveo i da je procedura imunizacije privrednika iz regiona krajnje jednostavna.

“Potrebno je samo da se kompanije iz regiona jave svojim privrednim komorama koje će u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije organizovati vakcinaciju u Beogradu”, kazao je Čadež, saopštio je PKS.

Izvor: Agencije

Povezane

Više iz rubrike Balkan
POPULARNO