Škoro osnovao Domovinski pokret Miroslava Škore

Politička stranka Miroslava Škore, čija je osnivačka skupština održana u subotu u Zagrebu, zvat će se Domovinski pokret Miroslava Škore, javlja Hina.

“Ne osnivam stranku jer želim, već zato što moram”, rekao je Škoro.

Istaknuo je da u svom pokretu “ne želi one koji misle trgovati mandatima” te poručio onima koji mu se zato misle priključiti, “neka ni ne pokušavaju”.

Vladavina prava jedan je od tri stupa svakog pravednog društva, rekao je Škoro i poručio da vlast postoji kako bi služila narodu.

Predstavio članove

“Minimum je bio da nam bude 100 ljudi na osnivačkoj skupštini, a bilo ih je 175. Moje je ime u nazivu stranke da bi bila prepoznatljivija”, objasnio je i dodao da su izabrani članovi Domovinskog odbora.

Imena u Škorinom timu su Miljenko Čurić, Anita Freiman, Ivan Enjingi, Nikola Grabovac, Josip Jović, Ivan Krpan, Zvonko Lovrić, Vedran Mlikota, Stipo Mlinarić, Igor Peternel, Mario Radić, Ante Rončević, Ivan Šušnjar, Marin Topić, Vesna Vučemilović, Milan Vrkljan i Dinko Škegro, prenosi Index.

Bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro rekao je da su dobrodošli svi oni koji su ga podržali u utrci za Pantovčak i razgovarat će s njima dok ne postignu pravičan dogovor, ali i poručio kako garantuje da je “jedini uvijek sigurni partner – hrvatski narod”. 

Izvor: Al Jazeera i agencije


Povezane

Vi ste meni svoj glas dali u prvom krugu, a ja ću vama u drugom dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu, najavio je Škoro.

Published On 30 Dec 2019

U prvom krugu predsjedničkih izbora u Hratskoj, nezavisni kandidat Miroslav Škoro osvojio je 24,43 posto glasova. Nakon objave rezultata obratio se javnosti. “Hvala vam na svemu što smo uspjeli postići. Mi danas slavimo pobjedu slobode i izbora. Mi vjerujemo da su promjene moguće i nema nas malo – 454.000 birača je danas pokazalo da misli drugačije. Kad […]

Published On 22 Dec 2019
Više iz rubrike Balkan
POPULARNO