Nevrijeme u Šibeniku, poginuo ribar

Šibenske dežurne službe imale su u noći s ponedjeljka na utorak više od 20 intervencija (Facebook / Screenshot)

U nevremenu kod Krapnja utopio se ribar koji je pao s ribarskog broda. U moru kod Žaborića jutros oko tri sata pronađeno je telo ribara (49) koji je sinoć oko ponoći, tokom olujnog nevremena pao u more sa ribarskog broda kod ostrva Krapanj, piše ŠibenikIn, prenosi Tanjug.

Dojavu da je član posade ribarskog broda pao u more oko 23.30 sati primila je Stanica pomorske policije Šibenik od Nacionalnog centra za traganje i spašavanje na moru Rijeka i od trenutka dojave o nesreći za njim su tragale tri kočarice, brod Lučke kapetanije i policijski čamac.

Još se zbrajaju posljedice nevremena koja je s ponedjeljka na utorak zahvatilo šibensko područje, a iz Županijskog centra 112 Šibensko-kninske županije izvijestili su da je oštećeno dvadesetak automobila te je nasukano ili oštećeno pet plovila, javlja Hina.

Šibenske dežurne službe imale su u noći s ponedjeljka na utorak više od 20 intervencija kad su morali uklanjati srušena stabala i ostale prepreke.

Do šest sati u utorak na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila, po jedno vozilo u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi, kazali su u utorak ujutro u Centru 112.

Velika šteta u kvartu Bioci

“Osim pomorske nesreće kod Krapnja, u ostalim slučajevima ljudski životi nisu bili ugroženi”, kazali su u županijskom Centru 112.

Velika šteta nastala je u šibenskom kvartu Bioci gdje je s trgovine auto dijelovima nevrijeme doslovno iščupalo krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. Dio krova završio je na cesti, ali su ga brzo uklonili službenici Cesta Šibenik.

Ispred kafića na šibenskoj rivi nevrijeme je uništilo dva kioska, a riva i cijeli grad puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila.

Izvor: Agencije