Rukovodstvo pokreta ‘Dosta je bilo’ podnijelo ostavke

Lista 'Dosta je bilo i Dveri' osvojila je 3,87 posto glasova birača na lokalnim izborima u Beogradu (Al Jazeera)

Svi članovi Predsjedništva pokreta “Dosta je bilo”, predsjednik Saša Radulović, zamjenica predsjednika Miroslava Milenović, potpredsjednik Dušan Pavlović, potpredsjednica Jasmina Nikolić i potpredsjednik Aleksandar Stevanović, podnijeli su ostavke zbog loših rezultata na beogradskim izborima, navodi se na sajtu tog pokreta.

“Ostavka je lični čin preuzimanja odgovornosti zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. U skladu sa Statutom DJB-a, novi izbori će biti organizovani u roku od 60 dana”, navodi se na sajtu.

Ostavku su podnijeli i predsjednik beogradskog odbora DJB-a Vojin Biljić i generalni sekretar stranke Dimitrije Majkić.

“Predsedništvo DJB-a se zahvaljuje svim članovima DJB-a koji su neumorno radili na kampanji, kao i svim glasačima koji su podžali DJB na ovim izborima. Predsedništvo se posebno zahvaljuje borskom timu DJB-a i narodnom poslaniku Branislavu Mihajloviću, koji je bio nosilac liste DJB-a i Dveri i koji je ostvario odličan rezultat od 8,17 odsto u Boru, i pored neregularnih uslova”, navodi se u saopćenju.

‘Očuvanje ideje’

Kako se dodaje, u ovom trenutku “imperativ je očuvanje ideje i organizacije DJB”.

“DJB ne odustaje”, navodi se na kraju.

Lista “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate” osvojila je 3,87 posto glasova birača na lokalnim izborima u Beogradu održanim u nedjelju.

Izvor: Agencije


Povezane

Gost emisiji Recite Al Jazeeri je Saša Radulović, ministar privrede Srbije u ostavci. Radulović govori o razlozima ostavke i aktuelnom političkom, privrednom i društvenom stanju u Srbiji. Kaže da je prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić glavni kočničar svih reformi i da nema kapaciteta, znanja niti volje da uradi bilo šta za promjenu stanja. Unaprijedio je […]

Published On 17 Feb 2014

U Srbiji sve zavisi od jednog čovjeka, ministri strahuju, a ko se ne slaže s prvim potpredsjednikom Vlade, kao što se usudio Saša Radulović, razlaz je neminovan.

Published On 31 Jan 2014
Više iz rubrike Balkan
POPULARNO