Amfilohije: ‘Bratoubilački duh’ presudio Oliveru Ivanoviću

Sva priča o državnim udarima u Crnoj Gori zasnovana je na bratoubilaštvu i na bogoubilaštvu, kaže Amfilohije. (Arhiva)
Sva priča o državnim udarima u Crnoj Gori zasnovana je na bratoubilaštvu i na bogoubilaštvu, kaže Amfilohije. (Arhiva)

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije rekao je da je Olivera Ivanovića u Mitrovici ubio “opaki, zli, bogoubilački i bratoubilački duh”.

Portal CDM prenosi da je Amfilohije u crkvi u Doljanima kod Podgorice služio četrdesetodnevni pomen Ivanoviću.

“Zli, bezbožni duh Julijana Apostate, bogoubilački i bratoubilački duh ubio je i Olivera Ivanovića, kome služimo pomen na ovom mjestu gđe su se rodili i sahranjeni su njegovi preci”, kazao je Amfilohije tokom pomena, prenosi Tanjug.

Priča o državnim udarima u Crnoj Gori

On je rekao da je tah duh itekako prisutan i u Crnoj Gori.

“Sva priča o državnim udarima u Crnoj Gori zasnovana je na bratoubilaštvu i na bogoubilaštvu“, kaže Amfilohije.

Oliver Ivanović, čelnik Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sjedišta stranke u Mitrovici. Obdukcijski nalaz pokazao je da je Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja “Zastava M70A”, poznatog kao “duga devetka”.

Osnovni sud u sjevernom dijelu Mitrovice oslobodio je nedavno dvojicu policajaca koji su uhapšeni zbog sumnje da nisu valjano zaštitili mjesto ubistva Olivera Ivanovića.

Izvor: Agencije


Povezane

Dvojica policajaca uhapšena su u Sjevernoj Mitrovici zbog manipulisanja dokazima vezanim za ubistvo Olivera Ivanovića, saopštila je kosovska policija. Uhapšeni policajci radili su u stanici u sjevernom dijelu Mitrovice, a osumnjičeni su da nisu valjano zaštitili mjesto zločina, potvrdio je Njazi Redža, tužilac koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića. Određen im je pritvor od 48 […]

Više iz rubrike Balkan
POPULARNO