Luka Modrić dobio nagradu ‘Marcina legenda’

Nagrada, koju su ranije dobili i Leo Messi i Cristiano Ronaldo, dodjeljuje se za izuzetnu sportsku karijeru.

Ponosan sam što sam dobitnik ove nagrade među svim tim sportskim ikonama, rekao je Luka Modrić (EPA)

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije i fudbaler Real Madrida Luka Modrić u srijedu je dobio nagradu “Marcina legenda”, koja se dodjeljuje za izuzetnu sportsku karijeru.

Luka Modrić je stigao u društvu supruge i u pratnji direktora Marce, a u dvoranu madridskog kasina ušetao je kroz špalir djece u dresovima Real Madrida s jedne i hrvatskih dresova s druge strane.

U uvodnim riječima zahvalio je i rekao kako je vrlo emotivan što prima ovu nagradu koju su prije njega dobile legende poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda, prenose hrvatski mediji.

Ceremonija je započela “paradom“ zvijezda crvenim tepihom Casina de Madrid, a Luki su podršku došli dati aktualni suigrači poput Marcela i Nacha te legende kluba Peđa Mijatović i Emilio Butrageno.

Elitno društvo

“Ponosan sam što sam dobitnik ove nagrade među svim tim sportskim ikonama. Želio bih zahvaliti obitelji, prijateljima, suigračima, trenerima, ne bih isticao pojedince nego želim podijeliti ovo sa svim ljudima u mom životu”, rekao je Luka Modrić, prenijela je Fena.

Osim Modrića u tom elitnom društvu su još Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Pau Gasol, Ronaldo Nazario, Vicente Del Bosque, Fernando Alonso, Muhammad Ali, Usain Bolt, Lionel Messi, Rafael Nadal, Luis Aragones, Paco Gento, Alfredo Di Stefano, Angel Nieto, Jonan Cruyff, Seve Ballesteros, Niki Lauda, Carlos Sainz i Pele.

Izvor: Agencije