Oglasi

Vujanović raspisao izbore u više crnogorskih opština

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović raspisao je izbore u više opština, koji će biti održani 20. i 27. maja.
Odluke stupaju na snagu danom donošenjaEPA

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović, raspisao je lokalne izbore u više opština, koji će biti održani 20. i 27. maja, javlja Anadolija.

Izbori za odbornike u skupštini glavnog grada Podgorica i skupštini opštine Golubovci bit će održani 27. maja. 

Izbori će tog dana biti održani i za odbornike skupština opština Šavnika, Žabljaka, Bara, Plava, Pljevalja, Rožaja, Danilovgrada, Bijelog Polja i Kolašina. 

Kako je saopšteno, izbori za odbornike u skupštini opštine Plužine bit će održani 20 maja. 

Izbori u Plužinama

Iz kabineta predsjednika je saopšteno da je Vujanović, poštujući izborno zakonodavstvo, bio obavezan da lokalne izbore u Plužinama zakaže sedam dana prije ostalih lokalnih izbora. 

"S obzirom na to da se izbori u Plužinama nisu mogli održati nakon 20. maja, predsjednik Crne Gore očekuje da će građanke i građani Plužina imati razumijevanja što je dan izbora u okviru praznika Dana nezavisnosti", kaže se u saopštenju. 

Ove odluke stupaju na snagu danom donošenja, a objaviće se u Službenom listu Crne Gore i u Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.