Oglasi

Vučić: Borba protiv korupcije neće stati

Odgovarajući na pitanja radnika tvornice SIMPO u Vranju, potpredsjednik srbijanske Vlade poručio da borba protiv korupcije i kriminala nije blizu kraja.
Vučić je rekao da nema problema s tim ko pripada kojoj stranci i naglasio da ga ne zanima partijska knjižica, već samo ko je pošten, a ko lopovTanjug - Arhiva

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da borba protiv korupcije i kriminala neće stati i da će građani, iako ta borba nije još blizu kraja, vidjeti i imati pravdu.

Vučić je, prilikom obilaska tvornice "SIMPO" u Vranju, odgovarajući na pitanje radnika kada će se u tome gradu istražiti malverzacije i kriminalne radnje, rekao da nema problema s tim tko pripada kojoj stranci i naglasio da ga ne zanima partijska knjižica, već samo tko je pošten, a tko lopov, javlja Tanjug.

"Još mnogo za uraditi"

"I nadležne državne organe samo to treba da zanima", istaknuo je Vučić.

On je precizirao da je bilo mnogo problema, jer se udarilo na najmoćnije i one koji su držali sve poluge moći u svojim rukama, te da ta borba nije još ni blizu kraja.

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da borba protiv korupcije i kriminala neće stati.

"Ima još mnogo toga da se uradi, pa i ovde u Vranju i mnogim drugim gradovima. Sa borbom protiv kriminala i korupcije nećemo stati. Pravdu ćete imati, videti i doživeti", poručio je Vučić.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.