Oglasi

Vijeće za regionalnu saradnju predstavlja Balkanski barometar

Nakon predstavljanja u Poznanju, u Sarajevu će biti dat detaljniji uvid u podatke istraživanja za svaku zemlju regije za 2019. godinu.
Zapadni Balkan, Samit, Angela MerkelPrvo predstavljanje Balkanskog barometra za 2019. održano je na samitu Zapadnog Balkana u PoznanjuEPA

Vijeće za regionalnu saradnju - RCC predstavit će 5. izdanje istraživanja mišljenja javnosti i privrednika - Balkanski barometar za 2019. na godišnjem sastanku te organizacije koji se u ponedjeljak održava u Sarajevu.

Prvo predstavljanje Balkanskog barometra za 2019. održano je na samitu Zapadnog Balkana u Poznanju prije tri dana.

Tada su izneseni glavni nalazi ovog istraživanja, dok će u Sarajevu biti dat detaljniji uvid u podatke istraživanja za svaku zemlju regije, prenosi Fena.

Sastanci na visokom nivou

Godišnji sastanak RCC-a za 2019. godinu bit će održan kao dio niza sastanaka na visokom nivou organiziranih na kraju predsjedavanja Bosne i Hercegovine Procesom saradnje u jugoistočnoj Evropi - SEECP.

Sastanak otvara ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak, u ime predsjedavanja SEECP-om, i generalna sekretarka RCC-a Majlinda Bregu, najavljeno je iz RCC-a.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.