Oglasi

Video: Počinje Istanbul Autoshow

Sajam će službeno biti otvoren u petak, a posjetioci će do 30. aprila moći vidjeti bogatu ponudu automobilske industrije.

Pod sloganom "Pogled izbliza u budućnost" u Istanbulu se 17. put održava automobilski sajam Istanbul Autoshow, koji je okupio najatraktivnije modele ukupno 19 brendova te industrije.

Sajam se održava u istanbulskom Kongresnom centru TUYAP, a organizator sajma Udruženje autodistributera u četvrtak je otvorio vrata sajma novinarima i VIP-gostima, prenosi Anadolija.

Sajam će službeno biti otvoren u petak, a posjetioci će do 30. aprila moći vidjeti bogatu ponudu automobilske industrije, od najprodavanijih do najluksuznijih modela.

Najsavremenija tehnološka dostignuća

Automobile današnjice i budućnosti na istanbulskom sajmu predstavljaju Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, DFSK, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Ssangyong i Toyota.

Uporedo s tim na sajmu će biti predstavljena i najsavremenija tehnološka dostignuća autoindustrije, kao i inovacije i drugi popratni sadržaji.

Posebno mjesto rezervirano je za strukovno novinarstvo, za koje je izdvojen poseban "novinarski sokak".

Izvor: Agencije