Oglasi

Trump 'diktatorima': Dođite ako je to dobro za američku privredu

"Sastajem se s liderima iz cijelog svijeta - kraljicama, kraljevima, premijerima, predsjednicima i diktatorima, sa svima", rekao je američki predsjednik.
Donald Trump je hvalio svoju sposobnost da privuče strane investicijeEPA-EFE

Američki predsjednik Donald Tramp ponovio je da je spreman razgovarati sa svima, čak i s "diktatorima", ako to može biti od koristi za američku privredu.

On je u govoru u New Yorku hvalio "zdravo stanje privrede" kao i svoju sposobnost da privuče strane investicije, prenosi Beta.

"Svi se vraćaju u SAD. Vrlo je jednostavno - žele da budu tamo gdje se sve dešava", kazao je Trump.

'Svi hoće da dođu'

"Sastajem se s liderima iz cijelog sveta - kraljicama, kraljevima, premijerima, predsjednicima i diktatorima, sa svima", rekao je američki predsjednik.

"Svi hoće da dođu. I diktatori hoće, to je u redu, dođite sve dok je to dobro za SAD", kazao je Trump smijući se i dodajući kako mu svi njegovi sagovornici čestitaju na rezultatima u privredi.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.