Oglasi

Premijera ʽMulanaʼ premještena na platformu Disney Plus

Premijera 'Mulana', čija je produkcija koštala 200 miliona dolara, zbog pandemije je otkazana tri puta.
Mulan je remake animiranog Disneyevog klasika o kineskoj ratnici, koju igra Liu YifeiIMDb

Premijera Disneyevog filma Mulan, koja je tri puta otkazivana zbog pamdemije korona virusa, konačno će biti održana 4. septembra, ali ne u kinosali već na streaming aaltformi Disney Plus, javlja Tanjug.

Prema rečima izvršnog direktora kompanije 'Walt Disney' Roberta Chapeka, onlline projekcija koštat će 30 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, dok će cijena u drugim državama blago varirati.

Premijera i u kinima

Takva odluka je donijeta zbog neizvjesnosti oko otvaranja velikih lanaca kina u SAD-u, koji su zatvoreni sredinom marta, prenosi Reuters.

U zemljama gdje platforma Disney Plus nije dostupna, a u kojima rade kina, Mulan će biti premijeno prikazan također 4. septembra.

Mulan, čija je produkcija koštala 200 miliona dolara, remake je animiranog Disneyevog klasika o kineskoj ratnici, koju igra Liu Yifei.

Izvor: Agencije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.