Nakon Zagreba, ‘Vatreni’ na turneji diljem zemlje

Vatreni, Doček, Zagreb
Pola milijuna ljudi, prema procjenama, dočekalo je u ponedjeljak nove nogometne viceprvake svijeta (EPA)

Nakon spektakularnog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije u ponedjeljak u Zagrebu uz snimke slavlja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje su oduševile svijet, spremaju se dočeci hrvatskih reprezentativaca i izbornika Zlatka Dalića i u njihovim sredinama diljem Hrvatske, prenose hrvatski mediji.

Zadarski “Vatreni” – kapetan Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković stižu, u svojbi grad trebali stići tijekom dana, gdje je organiziran svečani doček, kako piše Zadarski.hr.

Početak programa predviđen je za 20 sati u gradskoj luci, a središnji događaj počinje u 21 sat na Forumu.

Jedrenjakom do Zadra i Splita

Najavljeno je da će “Vatreni” do Foruma diploviti jedrenjakom koji će se kretati uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV.

Snimanje dronovima, ističu mediji, neće biti dozvoljeno zbog angažmana zračnih snaga Hrvatske vojske te je iz istih razloga zabranjeno korištenje raketa i pirotehničkih sredstava.

Nogometni reprezentativci iz Splitsko-dalmatinske županije – Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ivan Strinić – također bi trebali tijekom utorka uploviti u Split, gdje službeni doček na Rivi počinje u 16 sati, gdje će također biti upriličen zabavno-glazbeni program.

Zasad je, kako javlja Dalmacija danas, potvrđen dolazak Ivana Perišića, Ivana Strinića, Ante Rebića i Lovre Kalinića.

Tijekom dana i Varaždin dočekuje izbornika Zlatka Dalića i varaždinsku ‘vatrenu’ ekipu.

Dalić stiže u Varaždin, Mandžukić u srijedu u Sl. Brodu

Doček će se organizirati na Kapucinskom trgu, kako bi što više ljudi moglo uživati u, po mnogima, povijesnom trenutku.

U sklopu zabavno-glazbenog programa, kako piše eVaraždin, nastupit će, između ostalih, i Marko Perković Thompson.

Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu, kako javlja Ebrod, organiziran je za srijedu na slavonskobrodskom Korzu s početkom u 17 sati.

Izvor: Agencije