Modrić na udaru zbog navodnog psovanja sudije

Luka Modrić je igrom protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka oduševio medije, stručnjake i navijače (Reuters)

Iako je Luka Modrić oduševio Santiago Bernabeu na utakmici protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka i po mnogima je jedan od najzaslužnijih za plasman madridskog Reala u finale Lige prvaka, veznjak “Kraljevskog kluba” i hrvatske nogometne reprezentacije našao se na udaru kritika zbog navodnog psovanja suca.

Modrić je postao jedna od glavnih tema medija proteklih dana u Sloveniji, a potom i Hrvatskoj, i to zbog videa na kojem nešto dobacuje sucu Damiru Skomini.

Snimka pokazuje da je Modrić, nakon što je nešto prije kraja utakmice zamijenjen, bio vidno nezadovoljan zbog jedne odluke slovenskog suca i nešto mu je ustavši s klupe dobacio.

FARE: Sramotno ponašanje

Iako nije posve jasno vidljivo što govori, slovenski mediji tvrde da mu je “psovao slovensku majku”.

Slovenski mediji njegov čin su nazvali sramotnim, a osuda je u petak stigla i od organizacije FARE, koja se bori protiv diskriminacije i rasizma u nogometu.

“Sramotno vrijeđanje slovenskog suca od strane igrača Reala Luke Modrića ponašanje je koje ne pripada sportu i koje apsolutno treba osuditi”, rekao je izvršni direktor FARE-a Piara Powar, prenose hrvatski mediji.

Izvor: Al Jazeera