Modrić, ipak, nije teže povrijeđen

Modrićeva poveda je posljedica grubog starta Luiza Gustava pred kraj susreta (AP)

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Luka Modrić, ipak, nije teže ozlijeđen i trebao bi biti spreman za susret drugog kola A skupine Svjetskog prvenstva protiv Kameruna, 18. lipnja.

Veznjak Real Madrida je u dvoboju protiv Brazila zadobio udarac u stopalo, a kako bol nije popuštala – po povratku reprezentacije u kamp prevezen je u bolnicu u Salvador na pregled.

Magnetska rezonanca je pokazala kako nema prijeloma ili oštećenja ligamenta ili tetive, pa se očekuje da se veznjak hrvatske reprezentacije oporavi kroz dan odmora koji je dobila cjelokupna selekcija te se potom pridruži suigračima u normalnom trenažnom procesu.

Ostao na pretragama

Modrić se nije nakon utakmice na otvorenju Svjetskog prvenstva protiv Brazila s reprezentacijom vratio u kamp “Vatrenih” u Praia do Forteu već je ostao u Salvadoru na pretragama.

Dan nakon utakmice Modrić je osjetio jaku bol u nozi, koja je posljedica grubog starta Luiza Gustava pred kraj susreta, zbog čega je brazilski veznjak dobio žuti karton.

“Luka je ostao u Salvadoru, a liječnici su otišli s njim u bolnicu. Napravit će pretrage i snimku ultrazvukom, pa ćemo vidjeti što je s njim. Dobio je dosta jak udarac u stopalo. Ne daj Bože da je nešto ozbiljnije”, rekao je izbornik Niko Kovač.

Izvor: Agencije