Marvel na Comic Conu najavio nove filmove

Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige objavio je popis filmova postavengerske ere (EPA)

Filmski studio Marvel najavio je na sajmu Comic Conu u San Diegu deset novih filmova, prenose agencije.

Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige objavio je popis filmova postavengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop kulture na svijetu.

Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes.

Natalie Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, “Thor: Love and Thunder”. Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića.

Pažnju publike golicali su isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvrte faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

Pojedinosti o Crnoj udovici

Najprije je najavljen film “The Eternals” u kojem glume Angelina Jolie i Salma Hayek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju “Shang-Chiju”. Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liju koji će igrati majtora kung-fua.

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina.

Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj “Crnoj udovici” sa Scarlett Johansson kao Natashom Romanoff.

Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Izvor: Agencije