Oglasi

Galon goriva za cent

Iako je kompjuter pogriješio, dvije benzinske pumpe u Toledu prodavale su satima galon goriva za samo cent.
Jedan se kupac pohvalio da je napunio rezervoar za samo 26 centiReuters - Ilustracija

Zbog računalne pogreške na jednoj benzinskoj postaji u gradu Toledu, u američkoj državi Ohio, galon goriva prodavao se za cent.

Kad su na susjednoj benzinskoj postaji, s kojom su u ratu cijenama, to uvidjeli i oni su odlučili spustili cijenu goriva na cent.

Spremno su to dočekali kupci, pa se jedan od njih pohvalio kako je cijeli rezervoar napunio za 26 centi (23 eurocenta), prenose američki mediji.

Iako je bila riječ o kvaru u računalnom sustavu, benzinska postaja preko puta držala je istu cijenu sve dok konkurencija nije ispravila pogrešku.

Po tako ekstremno niskim cijenama kupci su gorivo mogli točiti puna tri sata nakon čega su se cijene vratile na uobičajenih 1,55 dolara po galonu (3,79 litara), kolika je prosječna cijena goriva u Ohiju.

Cijene goriva u SAD-u konstantno padaju. U isto vrijeme prošle godine cijene su u Toledu iznosile 2,29 dolara za galon.

Izvor: Agencije

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.