Dosta promjena u reprezentacijama iz regije

Mihajlović je zadovoljan kako je reprezentacija Srbije reagirala nakon uvjerljivog poraza od Belgije (0:3) u Beogradu (AFP)

Selektor nogometne reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović najavio je promjene u timu za meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine sa Makedonijom u utorak, ali ne i u sistemu igre, što znači da će njegov tim u Skoplju igrati ofanzivno, prenosi Tanjug.

„Sigurno je da će nešto da se promeni, neće izaći istih 11 fudbalera kao protiv Belgije. Nećemo promeniti naš sistem i napašćemo Makedoniju”, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u makedonskoj prijestolnici u ponedjeljak.

On je kazao da je zadovoljan kako je ekipa reagirala nakon uvjerljivog poraza od Belgije (0:3) u Beogradu.

Jovetić: Mnogo bitna utakmica [EPA]

„Igramo mnogo bitnu utakmicu, ali za nas je svaka najbitnija. Čak i kada igramo protiv San Marina. Naravno, važnije je kada se sastanemo sa direktnim rivalom za visok plasman, kao što je slučaj ovoga puta. Ukrajina je jaka reprezentacija, i individualno i kolektivno, ali smo sigurni da imamo šansu.“

Crna Gora u Kijevu igra jednu od najtežih utakmica u grupi, najtežu nakon Engleske, utisak je Andrije Delibašića.

„Gledali smo kasete i dobro smo snimili Ukrajinu, koja je izuzetno jaka reprezentacija. Ipak, imamo šansu. Ako čvrsto uđemo u meč i ako budemo odigrali kao u prvom poluvremenu protiv Poljske, tada je sve moguće.“, rekao je, te istakao kako je glavni cilj Crne Gore da ne izgubi.

Izvor: Agencije