Bandić ponovo u fotelji gradonačelnika

Bandić: Protiv njega se vodi postupak u aferi Agram (Pixsell)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je prvi puta, nakon šest mjeseci izbivanja, došao na posao u Gradsku upravu i sa suradnicima održao kratki radni sastanak.

“Oprez je majka mudrosti. Nećemo raditi nikakve probleme niti ljudi žele probleme. Vjerujem ljudima”, odgovorio je Bandić na pitanje novinara kako je riješio problem komuniciranja s potencijalnim svjedocima u postupku koji se protiv njega vodi u aferi Agram.

Bandić je novinarima rekao da je u Gradskoj upravi održao kratki operativni sastanak, no o detaljima nije želio govoriti.

“Čut ćete sve, sve će se znati. Imali smo kratki, operativni sastanak, a sada idem popiti kavu sa zamjenicom Vesnom Kusin koja će me informirati što je bilo ovaj tjedan, što ćemo ‘delati’ za vikend i što ćemo idući tjedan. Stvari idu svojim tijekom”, kazao je.

Bandić je također ustvrdio da je ustroj Grada Zagreba u zadnjih 15 godina napravljen tako da i bez gradonačelnika Grad može funkcionirati.

“Pucao bih si u glavu da Grad ne funkcionira i bez gradonačelnika jedno kraće vrijeme. To je ustrojeno tako da i bez gradonačelnika može funkcionirati jedno vrijeme. A uvijek s gradonačelnikom može bolje funkcionirati. Zato ćemo od danas funkcionirati još bolje”, dodao je.

Na pitanje novinara kako mu je bilo nakon šest mjeseci vratiti se u Gradsku upravu, Bandić je odgovorio da mu je to vrijeme brzo prošlo.

“To mi je vrlo brzo prošlo. Kao da je bilo jučer”, rekao je zagrebački gradonačelnik. 

Izvor: Agencije