Oglasi

Aleksander Čeferin 22. novembra ponovo dolazi u BiH

Predsjednik Evropske nogometne asocijacije prisustvovat će otvaranju nove zgrade Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.
Aleksander Čeferin je u Bosni i Hercegovini boravio i u novembru prošle godineAnadolija

Aleksander Čeferin, predsjednik Evropske nogometne asocijacije, 22. novembra trebao bi doputovati u službenu posjetu Bosni i Hercegovini, saznaje Anadolija iz izvora u UEFA-i.

Čeferin će tom prilikom prisustvovati zvaničnom otvaranju nove zgrade administrativnog sjedišta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu te održati sastanak s predsjednikom bh. nacionalnog saveza Elevedinom Begićem, kojem je u mnogo navrata do sada pružio podršku u naporima da približi asocijaciju evropskim i svjetskim standardima.

Druga posjeta BiH

Bit će to druga posjeta Čeferina Bosni i Hercegovini i Savezu, u kojem je boravio 29. i 30. novembra prošle godine.

Bosna i Hercegovina je jedna od rijetkih zemalja koju će Čeferin posjetiti drugi put od kako je je izabran za prvog čovjeka evropskog nogometa 14. septembra 2016. godine, što govori o podršci predsjednika UEFA-e bosanskohercegovačkoj kući nogometa.

Izvor: Agencije

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.