Podijeli

Sportski magazin: U Tokio stigao olimpijski plamen, da li će i sportisti

U vrijeme kada je u cijelom svijetu sport stao i kada su otkazana brojna takmičenja zbog pandemije korona virusa, Međunarodni olimpijski komitet revidirao je svoje stavove. Samo nekoliko dana nakon što je iz Lausanne poručeno da se pripreme za 32. po redu Olimpijske igre nastavljaju po planu, sada je stiglo obavještenje da će Izvršni odbor odluku donijeti u naredne četiri sedmice.

Karatisti nikada nisu imali priliku nastupiti na Olimpijskim igrama, a sada kada je trebao doći taj trenutak, smotra u Tokiju je pod upitnikom zbog pandemije korona virusa. Ali, oni još ne gube nadu. 

Atletika će u školama u Srbiji postati izborni predmet. Dušan Hadži Nikolić donosi priču o želji Atletskog saveza i Ministarstva prosvjete da unaprijede zdravlje djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Oglasi