Podijeli

Sportski magazin: Avionesreće sportskih timova

Prethodnu sedmicu obilježila je avionska nesreća u kojoj je poginula gotovo kompletna ekipa brazilskog Chapecoensea. U Sportskom magazinu reakcije nogometnog svijeta, ali i podsjećanje na avionesreće u kojima su, također, nestajali čitavi timovi. 

Jedna od najljepših sportskih priča u ovoj godini dobila je neočekivani epilog. Nico Rosberg iznenadio je sve naprasnom odlukom da se nakon osvajanja titule povuče iz ovog sporta.

Kraj kalendarske godine bit će u znaku ženskog rukometa. Počeo je Evropski šampionat u Švedskoj. Tim povodom razgovaramo sa Draganom Pešić Belojević, nekadašnjom zvijezdom jugoslovenskog ženskog rukometa.

Vježbe pomoću elektroimpulsa postaju sve popularnije. Profesionalni sportisti ih uveliko primjenjuju kao dodatak redovnim treninzima. Dušan Hadži Nikolić odlučio je testirati svoje sposobnosti. Odradio je jedan od treninga dostupnih u Beogradu, u kojem se elektroimpulsima stimulišu mišići. 

Urednik i voditelj je Milan Bošković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Oglasi