Sportski magazin

Sportski magazin – 23.10.2017.

U novom Sportskom magazinu najavljujemo 51. sezonu Svjetskog skijaškog kupa, otkrivamo koje se zvijezde vraćaju te koje će propustiti početak ove olimpijske zime. Haris Slato u Sarajevu je istražio zašto se sportaši često povređuju i kako bi se trebali pripremati za vrhunske rezultate. Dragan Kapičič i Ljupče Žugić u razgovoru s Dušanom Hadži Nikolićem prisjećaju […]

U novom Sportskom magazinu najavljujemo 51. sezonu Svjetskog skijaškog kupa, otkrivamo koje se zvijezde vraćaju te koje će propustiti početak ove olimpijske zime.

Haris Slato u Sarajevu je istražio zašto se sportaši često povređuju i kako bi se trebali pripremati za vrhunske rezultate.

Dragan Kapičič i Ljupče Žugić u razgovoru s Dušanom Hadži Nikolićem prisjećaju se kako su košarkaši Crvene zvezde osvojili Kup pobjednika kupova.

U Beogradu smo ispratili i promociju dokumentarnog filma „Čileanci“, o naslovu omladinskog nogometnog prvaka svijeta 1987. godine.

U Zenici je Ibrahim Muratović svjedočio okupljanju tekvando takmičara svih generacija i provjerio kreće li Bosna i Hercegovina stopama Hrvatske i Srbije u tom olimpijskom sportu.

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Cvitković.