Sportski magazin

Sportski magazin – 21.07.2014.

Glavna tema Sportskog magazina Al Jazeere je žrijeb za Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru 2015. godine. Kuglice su u istu grupu spojile Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Gosti emisije su proslavljeni golmani reprezentacija Hrvatske, odnosno Bosne i Hercegovine, Vlado Šola i Enid Tahirović. Pripremili smo i priču o tome jesu li katastrofalne poplave u […]

Glavna tema Sportskog magazina Al Jazeere je žrijeb za Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru 2015. godine. Kuglice su u istu grupu spojile Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Gosti emisije su proslavljeni golmani reprezentacija Hrvatske, odnosno Bosne i Hercegovine, Vlado Šola i Enid Tahirović.

Pripremili smo i priču o tome jesu li katastrofalne poplave u BiH ugrozile održavanje najvećeg rukometnog turnira u regiji, tradicionalnog TV turnira u Doboju.

Provjerili smo i zašto se u malom makedonskom selu Srbinovu kod Gostivara proslavljao njemački naslov svjetskog nogometnog prvaka. Sportski magazin na programu je u ponedjeljak u 19,05 odnosno 23,00 sati. Urednik i voditelj emisije je Ibrahim Muratović.