Sportski magazin – 14.12.2015.

U novom izdanju sportskog magazina bavimo se žrijeb parova osmine finala nogometne Lige prvaka i žrijebom grupa za Evropskog prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Gost emisije je selektor nogometne reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević.   Predstojeće Ljetne olimpijske igre u Rio De Janeiru neće biti upamćene po luksuzu. Zbog mjera štednje, sve su prilike da će […]

U novom izdanju sportskog magazina bavimo se žrijeb parova osmine finala nogometne Lige prvaka i žrijebom grupa za Evropskog prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Gost emisije je selektor nogometne reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević.

 

Predstojeće Ljetne olimpijske igre u Rio De Janeiru neće biti upamćene po luksuzu. Zbog mjera štednje, sve su prilike da će sportisti boraviti u apartmanima bez klima-uređaja i televizora. Oni koji budu željeli luksuznije od toga, moraće sami platiti. Haris Slato donosi priču o nedostatku novca sa kojim se suočavaju brazilski organizatori

 

Na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, Kina pretenduje treći put u historiji osvojiti sve zlatne medalje u stolnom tenisu. Evropski rivali nadaju da će stati na put tom kineskom monopolu.

 

Dušan Hadži Nikolić bio je u Bečeju, gdje je provjerio da li je vaterpolo na putu povratka na staze uspjeha koje je imao prije 15 godina, kada je klub osvojio titulu prvaka Evrope, a onda je dvije godine kasnije prestao da postoji, nakon 55 godina uspješnog egzistiranja.