Podijeli

Revizija: Još samo jedan dan

Revizija: Još samo jedan dan

Mogu li problemi koji tište društva u kojima danas živimo biti riješeni? Može li se o njima barem govoriti, bez zadrške, kako bismo počeli tražiti njihova rješenja? Može li pojedinac pokrenuti promjene u društvu? Autorska ekipa Re:vizije, nove emisije Al Jazeere Balkans, upravo u to vjeruje – u snagu pojedinca da mijenja sistem koji ga nerijetko pritišće.

Da ne čeka skrštenih ruku da neko drugi riješi njegov problem, već da svoju sudbinu uzme u vlastite ruke i ukaže na to da sve oko nas može i treba biti bolje! U prvoj Re:viziji to čini jedna hrabra majka, koja je u ime svog bolesnog djeteta, ali i ostale bolesne djece u Hrvatskoj odlučila dignuti glas u javnosti. I uzviknuti da pravo na zdravlje nije milostinja, već jedno od osnovnih ljudskih prava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.